Bot de twitter pel paraulògic (@pistaparaulogic)

Amb la passió pels jocs amb paraules, fa unes setmanes vaig descobrir el Paraulògic i vaig veure que era relativament senzill obtenir tant les paraules vàlides pel joc del dia com les seves definicions.

Per tant, vaig fer una petita “reprogramació” del joc per tal d’obtenir pistes mentre es juga i la vaig compartir amb família i amics.

Però, després de comunicar-ho als programadors del Paraulògic, no em van autoritzar a fer públic el meu “paraulògic amb pistes”. En canvi, em van suggerir que potser seria una bona idea, programar un bot de twitter que respongués amb pistes als tweets amb les paraules “paraulogic” i “pista”.

De manera que he programat un bot de twitter amb el nom de @pistaparaulogic (https://twitter.com/pistaparaulogic) que va publicant les pistes del dia cada mitja hora i a quarts de dotze les envia totes.